HYBRID TEKNIK

På F7 Möten & Konferens finns stora möjligheter att hålla allt från fysiska och hybrida konferenser/utbildningar till rent digitala sändningar – för några enstaka personer upp till flera tusentals deltagare digitalt.

För att genomföra ett lyckat hybrid/digitalt möte krävs en väl fungerande teknisk utrustning. Vi har idag stor erfarenhet av hybrida/digitala utbildningar som dagligen genom, och har med det anpassat tekniken så den numera är sylvass.

Självklart hjälper vi till med tekniken vid uppstart och finns sen tillgängliga för teknisk hjälp vid behov under hela dagen.

Hur fungerar det?

Våra konferenslokaler är så kallade Zoom-rum och till dessa lokaler finns möjlighet att hyra hybrid videokonferensteknik. I paketet ingår en takfast multifunktionell kamera med 12X HD-zoom samt ett brett 340 grader synfält.

I taket hänger även mikrofon och högtalare med mycket klart samtalsljud. Du talar fritt i lokalen utan att behöva ta hänsyn till mikrofonplacering, headsets, kablar eller annan störande teknik.

Den hybrida konferensteknik gör det möjligt att genomföra möten/utbildning/konferens precis som vanligt, med lika bra digital upplevelse. Detta ger stora möjligheter för er att erbjuda digitala platser på era träffar om så önskas.

Till våra mötesrum går det att hyra portabel kamera och ljudpuck som snabbt och smidigt installeras till ert hybrida/digitala möte.

Boka zoom-värd

Det går även att hyra i vår Zoom-licens och/eller boka in oss som zoom-värdar i lokalen om så önskas. Då har vi full kontroll på den digitala sändningen med dess teknik och ni kan fokusera helt på er presentation.

Priser

Hybrid videokonferensteknik

SEK 4000 exkl. moms per heldag (förfrågan för halvdag-/timpris)

Konferensteknik (kamera & ljudpuck)

SEK 1500 ex moms per heldag (förfrågan för halvdag-/timpris)

Zoom-licens mellan (<1000)

SEK 2000 exkl. moms

Zoom-licens liten (<300)

SEK 1000 ex moms

Zoom-värd

SEK 5000 exkl. moms per heldag (förfrågan för halvdag-/timpris)

F7 Möten & Konferens erbjuder paketlösningar och skräddarsydda upplägg för alla typer av arrangemang. Vi är med er från början till slut. Välkommen med din förfrågan!